Чого варто очікувати від MetGala 2023 ?

Spread the love

MetGala 2023 відбудеться 1 травня у Нью-Йорку . Головна тематика котра притаманна заходу – святкування відкриття виставки Інституту костюма за назвою ” Карл Лагерфельд : лінія краси” .
На виставці буде висвітлено понад 150 експонатів , багато яких є саме відображенням ескізів самого кутюр’є . Провідними ведучими захожу стануть Пенелопа Крус , МікаелаКоель, Роджер Федерер, ДуаЛіпа й Анна Вінтур.
Що саме собою передбачає MetGala?
З 1995 року – благодійна акція котра відбувається за участі Анни Вінтур . Головною метою слугує збір коштів , для Інституту костюма Метрополітен-музею та традиційно приурочена до відкриття щорічної виставки моди. З року в рік подія збирає восьмизначні суми. Крім того, на заході можна зустріти представників модних та культових брендів, музичних зірок, акторів, модельєрів та журналістів з усього свіультурних видань, блогерів, моделей та інших відомих осіб. Всі вони збираються разом, щоб насолодитися музикою, атмосферою та унікальною енергетикою заходу. Це не лише святкування моди, а й можливість для людей з різних країн та галузей познайомитися, спілкуватися та створювати нові ідеї разом. В такому контексті Met Gala є не лише заходом, а й місцем, де можливості та ідеї змінюють світ.

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *